TPPD103 / TPPD104 CNC hidrolik Lempeng punching, pangeboran & nyirian Mesin

TPPD103 / TPPD104 CNC hidrolik Lempeng punching, pangeboran & nyirian Mesin

Pondok Description:

Special CNC machine for punching and marking of steel plates in the field of steel tower industry. It is also used to punch and mark of steel plates of other industries. Product Composition of TPPD103/TPPD104 CNC Hydraulic Plate Punching, Drilling & Marking Machine 1. Machine Host Including Punching, Marking Unit 2. Work-Table with Hydraulic Clamps 3. Hydraulic Unit 4. Electrical Cabinet Main Description of TPPD103/TPPD104 CNC Hydraulic Plate Punching, Drilling & Marking Machi...


  • Model: TPPD103
  • Max.size gawé sapotong L * W: 1500 * 800mm
  • Max.punching diaméterna: 26mm
  • Lempeng ketebalan punching: 5-25mm
  • Max. diaméterna pangeboran: 50mm
  • Max. ketebalan pangeboran: 40mm
  • Speed Dahar tina pangeboran: 25 ~ 280mm / mnt
  • Speed rotasi spindle pangeboran: 120-560r / mnt
  • Gemblengna dimension: 3200 * 3000 * 2600mm
  • Beurat: 5800kg
  • jéntré produk

    Tags produk

    mesin CNC husus pikeun punching sarta nyirian pelat waja di widang industri munara baja. Hal ieu ogé dipaké pikeun punch jeung tanda pelat waja industri lianna.

    Komposisi produk tina TPPD103 / TPPD104 CNC hidrolik Lempeng punching, pangeboran & nyirian Mesin

    1. Mesin Inangna Kaasup punching, nyirian Unit 2. Karya-Table kalawan hidrolik Clamps
    3. Unit hidrolik 4. Kabinet Eléktro

    Pedaran utama TPPD103 / TPPD104 CNC hidrolik Lempeng punching, pangeboran & nyirian Mesin

    1. fungsi utama: punching, nyirian.

    2. Utamana dipaké pikeun punching, nyirian plat sambungan tina munara, sasak, industri struktur baja.

    Industri produk
    Industri produk
    Industri produk

    Parameter teknis ngeunaan TPPD103 / TPPD104 CNC hidrolik Lempeng punching, pangeboran & nyirian Mesin

    model TPPD103 TPPD104
    Ukuran Max tina sapotong karya L × W (mm) 1500 × 800 1500 × 1000
    Max. diaméterna punching? (mm) Φ26
    ketebalan plat punching (mm) 5 ~ 25 (Q235)
    Max. diaméterna pangeboran (mm) Φ50
    Max.?drilling ketebalan (mm) 40
    gaya punching? (kn) 1000
    Nyirian gaya? (Kn) 800
    Mnt. jarak antara liang sarta ujung plat? (mm) punching 25
    pangeboran Gumantung kana diameter liang
    dimension karakter? (mm) 14 × 10 × 19
    No tina karakter 12
    Maot-stasion 4
    Dahar laju pangeboran (mm / mnt) 25 ~ 280
    Stroke of spindle pangeboran (mm) 180
    speed rotasi spindle pangeboran (r / mnt) 120 ~ 560
    katalitian Luyu kalawan GB2694
    modeu programming Otomatis CAD teken atawa lofting software
    dimensi sakabéh L × W × H? (mm) 3200 × 3000 × 2600 3500 × 3000 × 2600
    beurat mesin? (kg) ngeunaan 5800 ngeunaan 6200

    Fitur produk tina TPPD103 / TPPD104 CNC hidrolik Lempeng punching, pangeboran & nyirian Mesin

    1. mesin-pigura dijieun ku C-tipe las piring, kalawan rigidity alus na spasi penanganan badag. mesin susunan tilu paeh-stasion (di antarana, hiji teh nyirian paeh-stasiun), otomatis switching paeh-stasion. Sistim Clamping bisa adaptasi jeung workpiece béda, kalawan enol ngalieurkeun salaku tanda datum, sarta workpiece dirojong ku rolling-ball méja gawé. Sumbu X & Y Peta kudu dikawasa ku motor servo na ball-screw nyetir, sarta dua kali sumbu Sistim CNC ngatur posisi punching, ku kituna nyieun proses machining sakabeh otomatis; operator meureun input ukuran tina workpiece ka komputer pikeun program nelepon terus-terusan dina mangsa nu bakal datang.

    2. ngadopsi teknologi CNC, servo motor infeeding, kalawan efisiensi tinggi, stabil workpiece precision.

    3. komponén fungsi penting ngadopsi assembly modular, gampang pikeun ngalereskeun eta.

    4. Mawa kaluar punching sarta nyirian dina hiji pelat.

    5. programming Mudah, meureun input diaméter liang, posisi jeung kuantitas workpiece ka komputer, sarta ogé bisa migunakeun program dihasilkeun ku lofting software. Mémang siap file software TEKLA lofting, kayaning format NC1.

    6. Jeung fungsi gagal timer diagnosis.

    7. X, sumbu Y disetir ku motor servo + bola screw + pituduh linier, precision nu leuwih hade.

    8. Worktable adopts plat stainless steel, beuki geulis tur praktis.

    Bagian utama TPPD103 / TPPD104 CNC hidrolik Lempeng punching, pangeboran & nyirian Mesin
    Bagian utama
    Bagian utama
    Bagian utama

    Workpieces of TPPD103 / TPPD104 CNC hidrolik Lempeng punching, pangeboran & nyirian Mesin
    Workpieces
    Workpieces
    Workpieces
    Workpieces
    Workpieces
    Workpieces


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !