Mesin TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC pangeboran

Mesin TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC pangeboran

Pondok Description:

This?machine is the automatic special equipment used for drilling, tapping, milling steel plate, flanges, tube sheets, mainly in the field of steel structure, boiler, heat-exchanger and so on.?This machine also can drill through hole, blind hole, ladder hole. Product Composition of TPHD1616 /TPHD2016 High Speed CNC Drilling Machine 1. Worktable with 12 Sets Hydraulic Clamps 2. Thickened and Enhanced Movable Gantry 3. High Speed Drill Head 4. Electric Cabinet with CNC System 5. Hydrauli...


  • Max. Ukuran sapotong Karya: 1600 * 1600/2000 * 1600mm
  • Ketebalan tina sapotong Karya: 6-120mm
  • Bor sirah kuantitas: ngageser méja
  • Bor sirah kuantitas: 1
  • Max. diaméterna bor: 40mm
  • jéntré produk

    Tags produk

    mesin ieu? nyaéta parabot husus anu otomatis dipaké pikeun pangeboran, ngetok, panggilingan plat baja, flanges, cadar tube, utamana dina widang struktur baja, alat keur ngagolakkeun, panas-exchanger tur jadi mesin on.?This ogé bisa bor ngaliwatan liang, buta liang, liang tangga.

    Komposisi produk tina TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC pangeboran Mesin

    1. Worktable kalawan 12 susunan Clamps hidrolik 2. Thickened na Enhanced Gantry movable
    3. Speed ​​High bor Kepala 4. Kabinet Electric kalawan System CNC
    5. Station hidrolik 6. otomatis Chip Conveyor kalawan Chip kenop
    7. otomatis daur ulang cooling System Cai

    Pedaran utama TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC pangeboran Mesin

    1. Fungsi: pangeboran, Ngetok, panggilingan, Chamfering tur jadi kitu.

    2. Karya-sapotong: Steel piring, Flanges, pipah cadar, tekenan kapal jeung saterusna.

    3. precision High: ± 0.08mm.

    4. High speed rotasi: 30 ~ 3000 r / mnt.

    5. belas floating clamps hidrolik, opat susunan karya-potongan bisa clamped sakaligus.

    Industri produk
    Industri produk
    Industri produk

    Parameter teknis ngeunaan TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC pangeboran Mesin

    model TPHD1616 TPHD2016
    Max ukuranana sapotong gawé (L × W) plat 1600X1600mm atanapi Φ1600mm flange plat 2000X1200mm atanapi Φ1200mm flange
    Ketebalan tina sapotong karya 6-120mm 6-120mm
    Bor tipe Unit Ngageser tabel, kontrol servo Ngageser tabel, kontrol servo
    Bor kuantitas sirah hiji hiji
    diaméterna bor Max Φ40mm Φ40mm
    liang Taper of spindle BT40 BT40
    speed Spindle 30 ~ 3000r / mnt? (Kontrol frekuensi) 30 ~ 3000r / mnt? (Kontrol frekuensi)
    Spindle stoke nangtung (Z sumbu) 300mm 300mm
    kakuatan motor Servo tina sumbu X 2.0? KW 2.0? KW
    kakuatan motor Servo tina sumbu Y 1. 5 kW 1. 5 kW
    kakuatan Servo motor tina sumbu Z 2.0 kW 2.0 kW
    kakuatan Motor tina chip cleaner 0,75 kW 075 kW
    tipe Clamping 12 clams hidrolik jeung T-slot 12 clams hidrolik jeung T-slot
    tipe kontrol listrik SIMENS 808D SIMENS 808D
    kuantitas sumbu CNC 3 3
    posisi precision ± 0.08mm ± 0.08mm
    Kalayan fungsi tina CAD / Cam generasi otomatis
    Kalayan fungsi memori titik putus (Balikan deui produksina gampang sanggeus kakuatan pareum)
    Gemblengna ukuranana ngeunaan 4500x3900x3200 ngeunaan 4900x3900x3200mm
    beurat ngeunaan 12000 ngeunaan 14000

    Fitur produk tina TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC pangeboran Mesin

    1. CNC slide cara pangeboran spindle (Z sumbu) kalayan sapotong karya stroke anu pre-diatur, sadar switch otomatis. Bisa bor teu ukur liwat-liang, tapi ogé buta-liang sareng karakteristik efisiensi tinggi, basajan-struktur, pangropéa béaya rendah, operasi gampang jsb

    2. Aya 12 clamps hidrolik & liang T keur ngaropéa workpieces, gampang beroperasi, ogé ngahemat waktos, ngaronjatkeun efisiensi produksi.

    3. mesin ieu mibanda tilu sumbu CNC: gantry pindah arah (sumbu-x); sirah pangeboran pindah arah (y-sumbu); arah dahar Spindle (z sumbu). Mesin digitus unggal sumbu kalawan linier pituduh na bola screw nu drived ku motor servo precision tinggi.

    4. Mesin gaduh besi tua cleaner nu ngumpulkeun scraps beusi sarta motong cair.

    5. mesin The dilengkepan Sistim lubrication otomatis pikeun Panungtun liniér sarta screws bola.

    6. Mesin adopts SIEMENS Sistim 808D, ogé digitus kalawan komputer pikeun gambar na program workpiece processing, gampang beroperasi.

    7. The konfigurasi tina mesin teh, kawas screws bola, Panungtun linier, patempatan listrik utama, motor servo, inverter, jeung sajabana, kabeh merek kasohor.

    Bagian utama TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC pangeboran Mesin
    Bagian utama
    Bagian utama
    Bagian utama
    Bagian utama
    Bagian utama
    Bagian utama

    Workpieces of TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC pangeboran Mesin
    Workpieces
    Workpieces
    Workpieces


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !