Mesin TDJ Series CNC Angle Rotation Band Sawing

Mesin TDJ Series CNC Angle Rotation Band Sawing

Pondok Description:

The machine is mainly used to cut H-beams, channels, pipes and other profiles etc. Main Description of TDJ Series CNC Angle Rotation Band Sawing Machine 1. Work-piece: H U Beams. 2. Functions: Sawing. 3. Feeding mode: Automatic NC Feeding carriage — High feeding speed, High precision. 4. Rotation sawing: Automatic 0~45° rotating. 5. Laser alignment function, The precision of sawing will be more higher. Specifications of TDJ Series CNC Angle Rotation Band Sawing Machine Model TDJ10...


  • Max.dimensions pikeun H-beam: 1000 * 500mm
  • Mindimensions pikeun H-beam: 200 * 75mm
  • Saw ukuranana sabeulah: 1.6 * 54 * 8500mm
  • Saw speed agul linier: 20-100m / mnt
  • Jangkungna tabel: 800mm
  • Speed dahar: kontrol Programmable
  • Sudut puteran: 0-45
  • Gemblengna dimension: 4150 * 2300 * 3300mm
  • Beurat: 9000kg
  • jéntré produk

    Tags produk

    mesin utamana dipaké pikeun motong H-balok, saluran, pipa na propil sejenna jsb

    Pedaran utama TDJ Series CNC Angle Rotation Band Sawing Mesin

    1. Karya-sapotong: HU balok.

    2. Fungsi: Sawing.

    3. mode Dahar: otomatis NC Dahar kenop - speed dahar High, precision High.

    4. Rotation sawing: otomatis 0 ~ 45 ° puteran.

    5. laser fungsi alignment, The precision of sawing bakal leuwih luhur.

    Industri produk
    Industri produk
    Industri produk

    Spésifikasi of TDJ Series CNC Angle Rotation Band Sawing Mesin

    model TDJ1000 TDJ1250
    Dimensi pikeun H-beam (mm)
    (tanpa sudut puteran)
    (jangkungna web X Flange lebar)
    (Max.) 1000X500 (Max.) 1250X600
    (Min.) 200 X 75
    Ukuran Saw sabeulah (mm) T: 1.6 W:?? 54 L: 8500 T: 1.6 W:?? 67 L: 9300
    Ningal speed linier sabeulah (m / mnt) 20 ~ 100
    jangkungna tabel (mm) 800
    speed dahar (Kontrol Programmable)
    sudut puteran 0 ° ~ 45 °
    Imah kakuatan motor (kW) 11 15
    kakuatan motor hidrolik (kW) 5,5
    clamping utama kakuatan motor hidrolik (ml / r) 100
    Hareup clamping kakuatan motor hidrolik (ml / r) 100
    Gemblengna dimensi mesin (mm) (Approx.) 4150X2300X3300 (Approx.) 4500X2300X3450
    Total beurat mesin (kg) (Approx.) 9000 (Approx.) 11000

    Product Features of TDJ Series CNC Angle Rotation Band Saw ing Mesin

    1. mesin The utamana diwangun ku sawing pigura, worktable, alat dahar nangtung, alat mencét nangtung, rotasi worktable, kenop pikeun nyoco workpiece, sistem hidrolik, sistem cooling sarta sistem listrik jeung sajabana

    2. Laju dahar bisa disaluyukeun otomatis nurutkeun bagian béda jeung ogé sadar reciprocating ragaji.

    3. efisiensi High na precision tinggi sudut puteran positioning.

    4. mesin ieu dilengkepan clamp kenop nu otomatis bisa nangtukeun panjangna infeed H-beam, anu bisa meunang otomatis kontrol sadaya prosés.

    5. Paké layar toél kana input dimensi workpiece nu, data processing bisa ditémbongkeun sarta diawaskeun real-time.

    6. kapasitas sawing taméng anu dirarancang husus pikeun ngolah rupa béda ti bar profiled di industri struktur baja.

    Main Parts of TDJ Series CNC Angle Rotation Band Saw ing Mesin
    Bagian utama
    Bagian utama
    Bagian utama
    Bagian utama
    Bagian utama
    Bagian utama

    Workpieces of TDJ Series CNC Angle Rotation Band Sawing Mesin
    Workpieces
    Workpieces
    Workpieces


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !