jasa

1. Kumaha Long Dupi Ieu Candak masang Cnc Angle Line?

The sunrise CNC sudut punching, nyirian AND SHEARING mesin bisa dipasang jeung operasional di fasilitas Anjeun kirang ti 5 dinten saatos narima mesin. mesin nya basajan masang jeung paling gawé geus rengse ku customer saméméh teknisi jasa anjog di fasilitas customer urang.

a. Saacanna masang mesin anjeun anjeun bakal kedah nyadiakeun handap.

b. Datar jeung tingkat Pad 100mm beton atanapi 4 "kandel (atawa leuwih).

c. hawa warung garing di 0,8 MPa (atawa 90-125 psi).

d. Daya listrik pikeun ngajalankeun mesin. Mesin ngabutuhkeun 3-fase 380V kakuatan suplai. Mun anjeun teu mibanda kakuatan 380V, urang bisa nyadiakeun anjeun kalayan trafo pikeun ngarobah naon baé tegangan sumber 3-fase kaasup 208/22, 380, 400 sarta 560V ka 480V pituin diperlukeun ku garis sudut.

e. minyak hidrolik kanggo sistem hidrolik.

mesin datang ku pamawa angkutan barang baku. Anjeun, klien nu, nyaéta jawab offloading mesin sunrise ti treuk angkutan tur nyetel mesin dina fasilitas-Na.

2. Naon Pelatihan disadiakeun Pikeun Wayah Mesin?

Sakali anjeun dibere beja Wayah éta karya yayasan geus réngsé, sarta geus faxed atanapi mailed kesiapan Instalasi mun sunrise, mangka teknisi jasa Wayah bakal indit fasilitas anjeun sarta ngalakukeun setelan final na calibration tina mesin anjeun, lajeng méakkeun waktu kalawan operator Anjeun nyokot éta ngaliwatan program latihan basajan acan teleb urang.

sanjiaooperator anjeun bakal nampa latihan di:

a. setelan mesin sarta adjustment.

b. pangropéa mesin sarta lubrication.

c. Lepat Pananjung jeung ngungkulan.

d. Programming sahiji bagian.

e. Importing sahiji bagian.

f. Kumaha carana ngarobah punches sarta mati urang.

g. Kumaha ngasah bit bor Anjeun.

3. Naon Pelatihan Software Ulah I Nampa?

sanjiaoThe sunrise CNC mesin migunakeun industri baku modul purwakarta, jadi eta pisan gampang mun input sababaraha nilai kana software mesin na kirimkeun kabeh parameter pikeun purwakarta. Upami Anjeun keur make sababaraha software lofting kayaning TEKLA, X-baja, LIPINGYI, atanapi gambar AUTOCAD Anjeun, jadi salami eta bisa dibuka dina format txt, mesin kami bisa ngarobah data kana data mesin cocok otomatis. Mesin pangeboran CNC Lempeng urang, CNC H beam pangeboran Mesin bisa maca file AUTOCAD otomatis.

sanjiaoteknisi instalasi kami baris némbongkeun Anjeun kumaha gampang éta pikeun program bagian kana mesin Panonpoé Kaluar, duanana dina mesin jeung offline di kantor Anjeun.

sanjiaoAnjeun oge bakal ditingalikeun kumaha impor CAD file lengkep (nu ngarojong format DSTV) langsung kana mesin kami lengkep ngaleungitkeun sagala kamungkinan kasalahan operator.

sanjiaoSimkuring oge bisa nawiskeun kursus latihan operator jeung operator anyar (jeung kursus refresher pikeun operator aya di fasilitas sunrise di ijinan, Cina - punten nelepon pikeun detil na bedah.

Rojongan teknis Pikeun Wayah Cnc Mesin
Perbaikan Jeung Purwokerto
12 sanjiao The sunrise CNC mesin Lempeng pangeboran mangrupakeun mesin basajan pisan jeung dasar anu mangrupa ampir gangguan gratis. sanjiao It uses best quality pump, linear guide and YASKAWA servo, MITSUBISHI PLC and all main parts are world famous brands.sanjiao SUNRISE CNC handles all repairs and maintenance that cannot be undertaken by the customer.

sanjiao Wayah CNC strives mun boga jasa teknisi dina situs sanggeus narima pamundut a. Urang ogé boga loba distributor, agén jeung tim layanan di loba nagara béda jeung wewengkon.

sanjiaoWayah bakal nyadiakeun layanan ajakan pangalusna dina jaman jaminan haratis. Saluareun nanaon, kami ngan ngecas keur biaya jasa.

SUKU CADANG
sanjiao Wayah tetep sakabéh suku cadang utama gampang sadia di gudang pikeun pangiriman saharita. Mun sagala modél bagian mendi, kami baris coba pikeun mantuan para nasabah ngarobah modél anyar. sanjiao Also we supply some critical and wearing parts drawings to our customers, who can outsource it in your local area.sanjiao We will supply free service for customers who buy spare parts from our side directly. All urgently required spare parts will be delivered by air to our customers. 1314
BANTOSAN TÉKNIS
sanjiao Wayah CNC téh produsén Cina Top Profesional of CNC mesin sudut, CNC sudut mesin punching, CNC mesin pangeboran sudut, pamrosésan munara machine.CNC Beam Galur, CNC Angle Galur na CNC Mesin Lempeng pangeboran, CNC Flange pangeboran & panggilingan Mesin, CNC pipah Lambaran pangeboran mesin, Angle Notching mesin, CNC Lempeng punching mesin. Wayah suplai ogé leuwih 300 mesin CNC dina 3 taun kaliwat nyalira. sanjiao SUNRISE CNC always take prompt response for all customers’feedback. If problems cannot be solved by calling and mail, we send engineers to customers’factory for site service without fail.sanjiao Our Technical Support, Parts Supply and After Sales Service, are unparalleled in the industry.
4. Tiasa Mesin anjeun Atawa Produk lianna Kudu ngaropéa?

Sumuhun, kami produsén profésional anu specializes di CNC punching, pangeboran, motong, sarta Sawing mesin keur sudut, piring, balok, rumah susun, cadar pipah, Flange salila sababaraha taun. Simkuring boga tim design kuat, jadi sagala produk konvensional bisa ngaropéa.

5. Naon Ngeunaan The Transportasi?

Biasana urang nyandak seaway, sabab éta leuwih merenah tur murah pikeun mesin badag. Sok we nganteurkeun mesin ku kareta api. Tapi pikeun suku cadang urgent diperlukeun kami nganteurkeun eta ku express hawa.

6. Naon Dupi Quality Mesin anjeun Sarta Inspection?

Wayah Corp disalurkeun ISO9001: Akte sistem manajemen 2008 kualitas salila sababaraha taun. Sarta sunrise narima inspeksi SGS atas nama konsumén urang sateuacan ongkos ogé.

7. Naon Dupi Istilah pamayaran anjeun?

Sacara umum, 30% T / T sateuacanna pamayaran, 70% T / T ngalawan salinan B / L (sanggeus pengiriman barang). Wayah ogé nampa 100% L / C dina tetempoan.


WhatsApp Online Chat !