• http://c5109.quanqiusou.cn/products/deep-drawn-parts/
  • sertipikat

    sertipikat

  • pameran News

    pameran News

  • Ékspor Pangiriman News

    Ékspor Pangiriman News

  • Service News

    Service News

Produk Artikel

Ijinan sunrise CNC mesin CO., LTD. ieu hiji parusahaan spesialis dedicated ka ngembang, diajar, ngarancang, manufaktur, sarta ngajual mesin CNC, contona, mesin pangeboran, punching mesin, band mesin sawing, mesin shearing, bending, beveling, chamfering, panggilingan, mesin las sarta séjén optik-elektro equipments integrasi -mechanical, nu utamana dipaké pikeun baja sudut processing, pelat métal, H-beam, saluran baja, kotak baja, baja buleud, plat flange na jsb di munara kakuatan, munara transmisi, munara Telecom, struktur baja, sentral hawa-conditioner , industri mobil, Perkakas rumah tangga, pétrokimia, konstruksi.

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !